Header Photo  
Lijst Pim Fortuyn Leeuwarden  
   
 
 
Image 1     Image 2     Image 3


"Heb lef stem Leeuwarder LPF ."


Kandidaten

Nr. 1 - Joeri Wiersma, Leeuwarden

Joeri Wiersma is juridisch adviseur en consultant. Hij is goed ingevoerd in de structuren van de publieke sector en gespecialiseerd in de systemen van het openbaar bestuur. Hij heeft Bestuurskunde/Overheidsmanagement gestudeerd aan de Thorbecke Academie en is bijzonder gespecialiseerd in het publiekrecht, in het bijzonder de Algemene wet bestuursrecht (Awb), met name waar het gaat om de rechtsbescherming van burgers en bedrijven. Zijn drijfveren zijn dan ook, maximale transparantie en integriteit in het lokale Leeuwarder openbaar bestuur!

 

Nr. 2 - Necmi Kivircik, Leeuwarden

Necmi Kivircik is sport-instructeur bij het Friesland College in de Friese hoofdstad. Hij beschikt over veel mensenkennis en over bijzondere vaardigheden. Hij heeft op hoog niveau kijgskunsten beoefent, in het bijzonder worstelen/judo. Hij wil zich graag inzetten voor de Leeuwarder bevolking, met name waar het gaat om de democratische vertegenwoordiging van de Leeuwarder burgers en bedrijven. Zijn drijfveren zijn dan ook, maximale democratie van het Leeuwarder openbaar bestuur!

 

Nr. 3 - Anne Polak, Leeuwarden

Anne Polak heeft geruime tijd in het deurwaardersvak gezeten en is daarnaast juridisch adviseur geweest als zelfstandig ondernemer. Thans is Anne na een hele periode in de juridische sector aktief te zijn in geweest met een outplacemant-traject begonnen om in een andere tak van sport werkzaamheden te verichten. Anne heeft zich kandidaat geteld voor de Lijst Pim Fortuyn Leeuwarden om van daadwerkelijke betekenis te kunnen zijn voor de Leeuwarder samenleving en derhalve als spreekbuis te fungeren namens vele mensen!

 

Nr. 4 - Drs. Engel Vrouwe, Warga

Engel Vrouwe is in het dagelijks leven medisch-psycholoog in zijn eigen psychotherapie praktijk. Hij wenst het beleid van het Leeuwarder stadsbestuur terug te laten keren naar de menselijke maat!

 

Nr. 5 - Frans de Vries, Leeuwarden

Frans de Vries is ondernemer in de detailhandel. Heeft ervaring op verschillende tereinen in het ondernemerschap en gaat thans de uitdaging aan om in de politiek te gaan. Pim fortuyn heeft ook altijd gezegd dat een politicus in feite een zelfstand ondernemer in het openbaar bestuur is!

 

Nr. 6 - Martel Ritter, Sneek

Martel Ritter is aktief in de technische dienstverlening. Hij heeft gestudeerd aan de Hogere Technische School (HTS) in Hilversum. Zijn drijfveren zijn dan thans om het gemeentebestuur van Leeuwarden te veranderen in een representatieve democratie!

 

Nr. 7 - Harm Wiersma, Leeuwarden

Harm Wiersma is 7-voudig wereldkampioen dammen. Harm is daarnaast sportverslagever bij de telegraaf en ondernemer. Hij heeft als voormailg LPF-Kamerlid het voornemen om van Leeuwarden een stad te maken die niet onder doet voor steden als Haarlem en Maastricht!